Het zaadje is geplant

Vandaag heb ik enkele maanden intensief overleg achter de rug met de supertoffe Wendy, bezieler van Rebels & Heroes. Wendy is de ontwerper van het geweldige logo van FEL VANBINNEN en heeft nu ook de website klaargestoomd om de wijde wereld in te gaan. Een spannend moment moet ik toegeven.

Even een inleiding tot dit moment.

Tijdens de Covid-19-lockdown is mijn freelance carrière in de HR-wereld abrupt geëindigd en dat heeft me flink aan het denken gezet. Wilde ik de draad opnieuw opnemen als alle freelancers met het nodige ellebogenwerk opnieuw een kans krijgen in de bedrijfswereld? Wilde ik opnieuw deel uitmaken van de rat-race waar ik in verzeild was geraakt?

Mijn buikgevoel was overduidelijk.

Met de morele steun van mijn partner Dirk heb ik snel de koe bij de horens gevat. Online lessen vastgoedstyling (inrichten van leegstaande woningen die te koop worden aangeboden) en interieurfotografie hebben mijn creatieve vlam sterk aangewakkerd.

De interieurkriebel was niet meer te onderdrukken!

Wat ik beschouwde als een evidentie, bleek niet voor iedereen even makkelijk te zijn: kleuren & materialen combineren tot een samenhangend & praktisch geheel waar je blij van wordt. Het heeft even geduurd, maar ik had mijn talent gevonden!

Ondertussen heb ik een technische opleiding achter de rug waardoor het creatieve talent een flinke ruggensteun heeft gekregen. Plannen tekenen, digitale 3D-modellen maken, materialenkennis absorberen, ergonomie toepassen, de bijzondere wereld van verlichting integreren, het zijn slechts enkele elementen die mijn interieur-rugzak verder hebben gevuld en de goesting alleen maar hebben gevoed.

Mijn missie?

Beestige interieurs ontwerpen, op maat van de bewoners, op maat van het vooropgesteld budget, met een vleugje durf & humor (als het mag 😉) en dit alles bestrooid met een stevige dosis duurzaamheid. Compact en praktisch wonen is de toekomst en dat is precies waar ik me op wil toeleggen, zonder in te boeten aan gezelligheid. Ook zonder exclusieve design meubels en peperdure materialen kan ik namelijk een bijzonder mooi interieur toveren dat past bij de bewoners en hun budget.

Het zaadje is geplant en groeit met volle energie.
Ik ben er meer dan klaar voor om Oost- en West-Vlaanderen te betoveren!

Stuur je vraag alvast door via deze gloednieuwe website.

Tot binnenkort!
Sally
FEL VANBINNEN

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *