Fel vanbinnen

Ontwerpen
zit in mijn natuur

Beestige interieurs? Daar moet je voor bij mij zijn. Als bezieler van interieurbureau ‘Fel Vanbinnen’ zit ontwerpen in mijn DNA. De voorliefde voor hout en fijne details kreeg ik mee van mijn vader: een gepassioneerd meubelmaker.

Foto Sally met Nacho 1
Foto Sally met Nacho 2
Foto Sally met Nacho 3

Van HR naar interieurvormgeving

Geen wonder dus dat ik, Sally, na 23 jaar als HR-experte, van mijn passie mijn beroep maakte. De voorbije jaren volgde ik een opleiding interieurstyling en -inrichting. Sindsdien heb ik alles in huis om jouw woonwens waar te maken.

Mijn aanpak?

Technische bagage, mensenkennis en een feeling voor wonen. Met deze troeven op zak ben ik de ideale sparring partner voor jouw interieur. Na een grondig kennismakingsgesprek trek ik alle registers open om te inspireren en ondersteunen.

Stokpaardjes in de interieurs
van Fel Vanbinnen

Multi,Colored,Balls,Levitation,In,Mid,Air,On,Blue,Background.

’t Is op-en-top persoonlijk

Elk interieur is persoonlijk en houdt rekening met de bewoners. Samen gaan we op zoek naar wat werkt voor jou: kleuren, thema’s, trends en materialen … voor grote en kleine werk- en woonvolumes.  

Funny,Sheep.,Portrait,Of,Sheep,Showing,Tongue.

Met een vleugje humor

Saaie interieurs? Daar passen we voor. Als je ervoor openstaat, steek ik wat pit in jouw inrichting. Een tijgerprint hier, een hertengewei daar!

Close,Up,Various,Scattered,Blocks,Of,Insulation,Model,Hous,In

Hedendaags
maar tijdloos

Een interieur moet de tand des tijds doorstaan. Daarom volg ik niet blindelings de trends, maar combineer ik een praktische indeling met duurzame materialen en meubels die we een tweede leven geven.

Close,Up,Of,Senior,Hands,Giving,Small,Planet,Earth,To

Met respect voor
mens & natuur

Fel Vanbinnen verkiest pure, natuurlijke materialen en ecologische oplossingen. Uit respect voor de planeet, en ook voor jouw gezondheid. Denk aan hout, natuursteen, leem- en kalkverf …

De stijl van ‘Fel Vanbinnen’ leren kennen?